Diyet, fiziksel egzersiz ile kendilerini yüklemeden kilo vermek isteyenler için çok etkilidir. Diyet kalbinde karbonhidrat reddedilmesi, yağ mevduat şekillendirme. Protein gıda bolluk aç hissetmek değil sağlar.
Diyet prensipleri
Diyet bu yöntemi kullanırken sadece protein ürünleri, hangi vücut stres alır ve enerji üretmek için birikmiş yağ rezervleri kullanır sık kullanımı ile. Ağırlık azaltma kasları üzerinde sıvı ve adipoz doku kaybı nedeniyle oluşur.
İzin verilen ve yasaklı ürünler
Diyet 70 farklı ürün içerir, burada bazıları şunlardır:
Yağsız et, kirli, cilt olmadan kümes hayvanları, jambon;
Balık, deniz ürünleri;
Yumurta
Skim Süt ürünleri;
Kepek
Tofu peyniri şeklinde bitkisel protein;
Soya sosu, şarap sirkesi, adjika;
hardal, zencefil;
Tuz
Şekersiz şekerlemeler, agar agar.
7 gün için menü:
7 gün boyunca menü
Pazartesi:
Kahvaltı-ekşi krem, peynir, elma, yeşil çay.
2 Kahvaltı-fıstık.
Öğle Yemeği-lahana salatası, çorba, tavuk göğsü.
Snack-1/2 portakal.
Akşam yemeği-kefir, yeşil çay.
Salı:
Kahvaltı-jambon, domates, çavdar ekmeği ile omlet.
2 Kahvaltı-taze çilek.
Öğle Yemeği-balık sebzeler, elma ile haşlanmış.
Snack-ceviz.
Yemek-taze sebzelerin salatası, haşlanmış sığır eti.
Ortam:
Kahvaltı yoğurt, çay, elma.
2 Kahvaltı-1/2 greyfurt.
Öğle yemeğinde pişmiş tavuk göğsü.
Snack-sedir fıstığı.
Yemek-fasulye mantarlı, marul.
Perşembe:
Kahvaltı-kepekli yoğurt, çilek.
2 Kahvaltı-yeşil elma.
Öğle Yemeği-haşlanmış balık, 1/2 greyfurt.
Öğleden sonra Snack-Badem.
Akşam yemeği-haşlanmış karidesler, Yeşiller, çay.
Cuma:
Kahvaltı elma ile suda lapa, çay yeşil.
2 Kahvaltı-Mandarin.
Yeşillik, haşlanmış mercimek ile öğle yemeği-pancar salatası.
Snack-fıstık.
Yemek-lahana-havuç salatası, pişmiş tavuk Filizin.
Cumartesi:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Kahvaltıda haşlanmış yumurta, portakal.
2 Kahvaltı-taze çilek.
Öğle Yemeği-haşlanmış sığır eti ile sebze çorbası.
Snack-ceviz.
Yemek-peynir, greyfurt.
Pazar:
Kahvaltı-meyve salatası, Doğal yoğurt.
2 Kahvaltı-portakal.
Öğle Yemeği-deniz ürünleri kızarmış, salatalık salatası.
Öğleden sonra Snack-Badem.
Akşam yemeği-Sauerkraut, ızgara balık.
Diyet prensipleri
Diyet bu yöntemi kullanırken sadece protein ürünleri, hangi vücut stres alır ve enerji üretmek için birikmiş yağ rezervleri kullanır sık kullanımı ile. Ağırlık azaltma kasları üzerinde sıvı ve adipoz doku kaybı nedeniyle oluşur.
İzin verilen ve yasaklı ürünler
Diyet 70 farklı ürün içerir, burada bazıları şunlardır:
Yağsız et, kirli, cilt olmadan kümes hayvanları, jambon;
Balık, deniz ürünleri;
Yumurta
Skim Süt ürünleri;
Kepek
Tofu peyniri şeklinde bitkisel protein;
Soya sosu, şarap sirkesi, adjika;
hardal, zencefil;
Tuz
Şekersiz şekerlemeler, agar agar.
7 gün için menü:
7 gün boyunca menü
Pazartesi:
Kahvaltı-ekşi krem, peynir, elma, yeşil çay.
2 Kahvaltı-fıstık.
Öğle Yemeği-lahana salatası, çorba, tavuk göğsü.
Snack-1/2 portakal.
Akşam yemeği-kefir, yeşil çay.
Salı:
Kahvaltı-jambon, domates, çavdar ekmeği ile omlet.
2 Kahvaltı-taze çilek.
Öğle Yemeği-balık sebzeler, elma ile haşlanmış.
Snack-ceviz.
Yemek-taze sebzelerin salatası, haşlanmış sığır eti.
Ortam:
Kahvaltı yoğurt, çay, elma.
2 Kahvaltı-1/2 greyfurt.
Öğle yemeğinde pişmiş tavuk göğsü.
Snack-sedir fıstığı.
Yemek-fasulye mantarlı, marul.
Perşembe:
Kahvaltı-kepekli yoğurt, çilek.
2 Kahvaltı-yeşil elma.
Öğle Yemeği-haşlanmış balık, 1/2 greyfurt.
Öğleden sonra Snack-Badem.
Akşam yemeği-haşlanmış karidesler, Yeşiller, çay.
Cuma:
Kahvaltı elma ile suda lapa, çay yeşil.
2 Kahvaltı-Mandarin.
Yeşillik, haşlanmış mercimek ile öğle yemeği-pancar salatası.
Snack-fıstık.
Yemek-lahana-havuç salatası, pişmiş tavuk Filizin.
Cumartesi:
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Kahvaltıda haşlanmış yumurta, portakal.
2 Kahvaltı-taze çilek.
Öğle Yemeği-haşlanmış sığır eti ile sebze çorbası.
Snack-ceviz.
Yemek-peynir, greyfurt.
Pazar:
Kahvaltı-meyve salatası, Doğal yoğurt.
2 Kahvaltı-portakal.
Öğle Yemeği-deniz ürünleri kızarmış, salatalık salatası.
Öğleden sonra Snack-Badem.
Akşam yemeği-Sauerkraut, ızgara balık.
Yorumlar
Yorum Gönder