Diyet prensipleri
Borodina diyetin inşa edildiği temel ilkeler:
Menü dengeli olmalıdır.
Ciddi kısıtlamalar feragat edilmelidir.
Menü dışında şekerleme, pişirme, hamur işleri gerekir.
Şeker içeren alkolü ve içeceklerden vazgeçmesi kesinlikle gereklidir.
Genellikle yemek için gereklidir, ama küçük kısımlarda.
Bir yemek 250 kcal 'i geçmemelidir.
Kendi iştahınızı kontrol etmek için, bir defter olması ve bir gün içinde yemiş olan gıda hacmi aşağı yazmak gerekir.
Masanın üzerinde tükenmiş zaman çorba Mash mevcut olmalıdır. Onun temeli et ve sebze olabilir.
Et ürünleri her gün tüketilebilir, ancak küçük kısımlarda. Et, pişmiş veya pişmiş olmalıdır.
Menüdeki ürünler taze olmalıdır.
Bu sebze, meyve, balık Curd, et, tahıl yemek için gereklidir.
Yemekler arasında mola 4 saat geçmemelidir.
Tabloya bir sonraki yaklaşım sırasında bölümü 250 kcal daha fazla oldu, sonra sonraki yemek biraz sınırlı olmalıdır.
Bol su içmek önemlidir. Bu yemekten önce içmek için, yanı sıra açlık hissi ortadan kaldırmak için tavsiye edilir.
10 gün içinde bir kez boşaltma gün düzenlemek mümkündür.
İzin verilen ve yasaklı ürünler
İzin verilen ve yasaklı ürünler
İzin verilen ürünler:
Tavuk göğsü, hindi eti;
Buharda balık;
Meyve ve sebzeler;
Taze sıkmak suyu;
Yeşiller.
Yasaklı Ürünler:
Tüm yağlı ürünler;
Un ürünleri;
Baharatlı yemekler;
Domuz
Şekerleme ürünleri;
Alkol.
Menü
Menü farklı. İşte Borodina sisteminde sadece birkaç güç seçenekleri şunlardır:
İlk seçenek:
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, lor (70 g).
Öğle yemeği için: çorba-püresi sebze, haşlanmış sığır eti (150 g), çavdar ekmeği.
Akşam yemeğinde: bir parça peynir ve taze sebze salatasının bir kısmı.
Bir bardak süt ve bir çift elma gün boyunca yemek yiyebilir.
İkinci seçenek:
Kahvaltı: yeşillik, portakal ile omlet.
Öğle yemeğinde: tavuk Filizin, çorba püresi ile sebze salatası.
Akşam yemeğinde: iki salatalık ve bir parça balık buğulama.
Gün boyunca meyve salatası bir kısmı ile bir snack olabilir.
Üçüncü seçenek:
Kahvaltı: böğürtlenli Porridge.
Öğle yemeği için: kıyılmış biftek ve püresi çorba bir pirzola.
Akşam yemeğinde: Yazlık peynir, bir fincan yeşil çay.
Atıştırmalık 2 ceviz ve greyfurt verilir.
Eksileri ve artıları
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Eksileri ve artıları
Borodina sistemindeki güç kaynağının ana avantajları:
Beslenme dengeli;
Menü gıda kişisel tercihlerine göre oluşabilir;
Rasyon "esnektir", kendi refesinize bağlı olarak ayarlanabilir;
Zaman bir kişi diyet beslenme için yapışır sırasında, o alır "doğru" ve yararlı ürünler;
Diyet sağlık zarar vermeden istenilen sonucu elde etmek için izin verir;
Diyet sırasında, egzersiz yapabilirsiniz.
Borodina diyet cons:
Diyet yazarı pek çok uzman şüphe bir sonucu olarak, oldukça pahalı prosedürler geçmesi önerir;
Zayıflama sürecinde sürekli kilocalories hesaplamak için gereklidir.
Borodina diyetin inşa edildiği temel ilkeler:
Menü dengeli olmalıdır.
Ciddi kısıtlamalar feragat edilmelidir.
Menü dışında şekerleme, pişirme, hamur işleri gerekir.
Şeker içeren alkolü ve içeceklerden vazgeçmesi kesinlikle gereklidir.
Genellikle yemek için gereklidir, ama küçük kısımlarda.
Bir yemek 250 kcal 'i geçmemelidir.
Kendi iştahınızı kontrol etmek için, bir defter olması ve bir gün içinde yemiş olan gıda hacmi aşağı yazmak gerekir.
Masanın üzerinde tükenmiş zaman çorba Mash mevcut olmalıdır. Onun temeli et ve sebze olabilir.
Et ürünleri her gün tüketilebilir, ancak küçük kısımlarda. Et, pişmiş veya pişmiş olmalıdır.
Menüdeki ürünler taze olmalıdır.
Bu sebze, meyve, balık Curd, et, tahıl yemek için gereklidir.
Yemekler arasında mola 4 saat geçmemelidir.
Tabloya bir sonraki yaklaşım sırasında bölümü 250 kcal daha fazla oldu, sonra sonraki yemek biraz sınırlı olmalıdır.
Bol su içmek önemlidir. Bu yemekten önce içmek için, yanı sıra açlık hissi ortadan kaldırmak için tavsiye edilir.
10 gün içinde bir kez boşaltma gün düzenlemek mümkündür.
İzin verilen ve yasaklı ürünler
İzin verilen ve yasaklı ürünler
İzin verilen ürünler:
Tavuk göğsü, hindi eti;
Buharda balık;
Meyve ve sebzeler;
Taze sıkmak suyu;
Yeşiller.
Yasaklı Ürünler:
Tüm yağlı ürünler;
Un ürünleri;
Baharatlı yemekler;
Domuz
Şekerleme ürünleri;
Alkol.
Menü
Menü farklı. İşte Borodina sisteminde sadece birkaç güç seçenekleri şunlardır:
İlk seçenek:
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, lor (70 g).
Öğle yemeği için: çorba-püresi sebze, haşlanmış sığır eti (150 g), çavdar ekmeği.
Akşam yemeğinde: bir parça peynir ve taze sebze salatasının bir kısmı.
Bir bardak süt ve bir çift elma gün boyunca yemek yiyebilir.
İkinci seçenek:
Kahvaltı: yeşillik, portakal ile omlet.
Öğle yemeğinde: tavuk Filizin, çorba püresi ile sebze salatası.
Akşam yemeğinde: iki salatalık ve bir parça balık buğulama.
Gün boyunca meyve salatası bir kısmı ile bir snack olabilir.
Üçüncü seçenek:
Kahvaltı: böğürtlenli Porridge.
Öğle yemeği için: kıyılmış biftek ve püresi çorba bir pirzola.
Akşam yemeğinde: Yazlık peynir, bir fincan yeşil çay.
Atıştırmalık 2 ceviz ve greyfurt verilir.
Eksileri ve artıları
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Eksileri ve artıları
Borodina sistemindeki güç kaynağının ana avantajları:
Beslenme dengeli;
Menü gıda kişisel tercihlerine göre oluşabilir;
Rasyon "esnektir", kendi refesinize bağlı olarak ayarlanabilir;
Zaman bir kişi diyet beslenme için yapışır sırasında, o alır "doğru" ve yararlı ürünler;
Diyet sağlık zarar vermeden istenilen sonucu elde etmek için izin verir;
Diyet sırasında, egzersiz yapabilirsiniz.
Borodina diyet cons:
Diyet yazarı pek çok uzman şüphe bir sonucu olarak, oldukça pahalı prosedürler geçmesi önerir;
Zayıflama sürecinde sürekli kilocalories hesaplamak için gereklidir.
Yorumlar
Yorum Gönder